top of page

Servicii Psihologice Corporate

Programe Psihoeducație, Grupuri de Dezvoltare Personală, Grupuri de Suport, Servicii de Consiliere Psihologică, Testare și Evaluare a stării psihologice de sănătate

 

 

 Workshop-uri si Traininguri

 Ședinte EAP - consiliere si psihoterapie

 Program Mindfulness

 

 Dezvoltare Personală

 

 Grupuri terapeutice și de suport

Serviciile corporate sunt programe personalizate realizate în parteneriat cu organizațiile contractante pentru a adresa nevoile angajaților pentru sănătate mintală, dezvoltare personală, gestionare a situațiilor stresante, a conflictelor sau a motivației.

Programele se pot desfășura sub forma workshop-uri si traininguri online sau față în față sau pot fi parte a Employee Assistance Program. 

Formarea și experiența mea profesională din domeniul psihologiei și psihoterapiei este îmbinată cu experiența de peste unui deceniu în companii multinationale și constituie elemente cheie în dezvoltarea programelor de succes  în domeniul corporate. 

Înțelegerea atât a beneficiilor în rândul sănătîții mintale a angajaților cât și a particularitatilor mediului corporativ, împreună cu abordarea mea orientată stiințific, deschisă și de încurajare a transformării potențialului uman, îmi permite să dezvolt programe eficiente pentru a aborda provocările organizaționale. Prin lucrul impreuna si utilizarea metodelor eficiente de analiză sau audit al nevoilor, putem identifica problemele de bază și putem dezvolta soluții personalizate potrivite pentru compania dumneavoastră.

Prevent_edited_edited.jpg
Capture100.PNG

Servicii psihologice online sau în cabinet

Servicii psihologice în limba română și în limba engleză

  • Whatsapp
bottom of page