top of page

 

 

Psihoterapie de Grup

Grup de dezvoltare personala

Ce este si cum functioneaza grupul de dezvoltare personala?

 

Grupurile, de la familie, grup de prieteni, comunitate sau companii, sunt mediile în care ne naștem, creștem și ne dezvoltăm ca ființe sociale. Avem, astfel, nevoie de apartenenta la grup si acesta sa fie un cadru pentru evolutie si schimbare. 

Grupul de dezvoltare personala actionează și favorizează intr-un cadrul securizant, un proces profund de cunoaștere de sine și a lumii, este atat grupul în care se ține oglinda si ne vedem pe noi înșine și lumea cât și grupul care susține schimbarea pozitivă profundă și de durată in planul psihic al fiecăruia. 

Desi terapia individuală este necesară într-o multitudine de situații, potrivit studiilor de specialitate grupul de dezvoltare personală actionează într-un mod unic în vederea generării de schimbări profunde și de durată datorită dinamicii din cadrul unui grup.

Grupul functioneaza pe principii de incredere, non judicativitate, respect si confidentialitate.

Organizare si inscriere in grupul de dezvoltare personală

Grupul se desfașoară pe parcursul a două sesiuni a câte zece intalniri săptamânale fiecare.

Prima sesiune are ca direcție de lucru autocunoașterea,  imaginea și încrederea de sine și cea de-a doua dobândirea de abilități de comunicare asertivă,  invatarea de strategii eficiente de rezolvare de probleme și de crestere a calității relațiilor interpersonale. 

 

Intalnirile vor avea lor fata in fata ila adresa: Strada Samuil Vulcan nr 12, Sector 6, Bucuresti (zona Marriott).

Taxa de participare este de 140 ron si se va plati in ziua sedintei.

Numar maxim de locuri 14.

 

Pentru inscriere trimite-mi, te rog, o solicitare. 

bottom of page